Αναζήτηση
 Εταιρία

 
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1964 από τους Πρίντζη Γεώργιο και Πρίντζη Εμμανουήλ. Δραστηριοποιείται εδώ και σαράντα δύο χρόνια στον τομέα της μεταποίησης και συγκεκριμένα στην παραγωγή οπτόπλινθων.

Αποτελεί μια από τις πρώτες βιομηχανίες του χώρου που ιδρύθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι σήμερα τροφοδοτεί με τα προϊόντα της (τούβλα) μεγάλο μέρος της εγχώριας και ξένης αγοράς.

Οι ιδρυτές της, κατόρθωσαν να αποκτήσουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής κεραμικών υλικών, στην εμπορία τους καθώς και στο πεδίο εφαρμογής τους, τον χώρο των κατασκευών.

Η εμπειρία αυτή έχει καταστήσει την «Αφοι Δ.Πρίντζη Γρανίτης ΑΠΕΤΕ» έναν από τους βασικότερους προμηθευτές τόσο δημοσίων όσο και ιδιωτικών έργων.                

 

 Σήμερα, οι υιοί των ιδρυτών της, συνθέτουν το νέο διοικητικό σχήμα της εταιρίας. Ενθουσιασμένοι και γεμάτοι δημιουργική ενέργεια ο ένας δίπλα στον άλλο, συνεργαζόμενοι πάντα αρμονικά, κτίζουν μέρα με τη μέρα μια νέα επιχείρηση.

Ευγενικοί, δραστήριοι, με οράματα, πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή τους, προχωρούν δυναμικά και φτάνουν στην καρδιά του "ανταγωνισμού" κερδίζοντας έτσι το δικό τους μερίδιο αγοράς και τη φήμη της εξαιρετικής ποιότητας.